Over ons

Kennispartner voor bestuur en beleid

Kennispartner voor bestuur en beleid! Dat wil het Onderzoekcentrum Drechtsteden (OCD) zijn voor haar opdrachtgevers in de Drechtsteden en daarbuiten. Wij bieden ondersteuning op maat met onderzoek, advies en informatie. Zodat beleid optimaal ontwikkeld, uitgevoerd en waar nodig bijgesteld kan worden.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons centraal in alles wat wij doen. Van vraagformulering tot advies. Het spreekt voor ons vanzelf dat ons onderzoek onafhankelijk en betrouwbaar is. Daarbij horen scherpe analyses in een bredere context. Maar wij willen ook kennismakelaar, meedenker, sparringpartner en strategisch adviseur zijn. Met altijd een relevant resultaat.

Onafhankelijk & kritisch

Wij ontwikkelen mee met de behoefte van onze opdrachtgevers. Samenwerking, co-creatie en verbinding leggen tussen stakeholders, zijn daarin belangrijke aspecten. Dichtbij onze opdrachtgevers, maar wél vanuit een onafhankelijke positie, kritisch en strategisch.

Medewerkers

Het Onderzoekcentrum Drechtsteden heeft bevlogen medewerkers in dienst. Bent u benieuwd wie onze medewerkers zijn en wat hun ervaring is? Lees dan meer over onze medewerkers.

Werken bij Drechtsteden

Werken in de Drechtsteden betekent werken in een dynamische omgeving met leuke en slimme collega's, in een bijzondere regio in Nederland. Wij zijn altijd opzoek naar mensen met talent en gaan graag met je in gesprek. Wil jij ook graag werken bij de drechtsteden? Bekijk dan alle vacatures.

Ben je opzoek naar een uitdagende stage? Mail dan naar ocd@drechtsteden.nl.