Omnibusonderzoek in Dordrecht

12 mei - Bewoners van Dordrecht kunnen gemakkelijk hun mening over de gemeente doorgeven via onze enquête.

De gemeente Dordrecht peilt regelmatig de meningen en ervaringen van haar inwoners over actuele onderwerpen voor Dordrecht. Daarom heeft de gemeente ook dit keer aan het Onderzoekcentrum Drechtsteden gevraagd om een vragenlijst op te stellen. Half mei ontvangen 1500 willekeurig gekozen bewoners een brief van burgemeester Kolff. Hij roept deze Dordtenaren op om mee te werken aan dit onderzoek, want de ervaringen en meningen van inwoners spelen een belangrijke rol bij het maken en aanpassen van beleid en plannen voor de stad.

De vragenlijst gaat over verschillende onderwerpen, zoals: hoe beleef jij de veiligheid in Dordrecht en in het bijzonder in jouw eigen straat/buurt? Wat gaat al goed? Maar vooral ook: waar maak jij je zich zorgen om? We vragen ook naar de belangstelling van inwoners voor lokaal en regionaal nieuws, zoals RTV Dordrecht. 

Heeft u deze brief ontvangen en twijfelt u of u deze zal invullen? Uw reactie is erg belangrijk. Dit is de perfecte kans om uw mening door te geven aan de gemeente, op een veilige en anonieme manier. 

Meer informatie

Dit onderzoek voeren wij uit in opdracht van de gemeente Dordrecht. We werken hierin samen met Desan. Heeft u vragen over dit onderzoek? Stel uw vraag dan via: drechtsteden@desan.nl of 0800 - 02 00 823 (gratis telefoonnummer).