SmartDataCenter

Het SmartDataCenter is de plek voor de regio Drechtsteden waar data wordt gevonden, gedeeld en omgezet naar informatie en inzicht. We stimuleren en faciliteren digitalisering, data gedreven werken en innovatie.

In ontwikkeling

Sinds enige tijd is het Onderzoekcentrum Drechtsteden verantwoordelijk voor een belangrijke regionale ontwikkelopgave: Het SmartDataCenter. Vanuit het SmartDataCenter faciliteren en stimuleren we het datagedreven werken in de regio Drechtsteden. U kunt bij ons terecht voor:

  • Data: via onder andere de centrale Distributievoorziening levert het SmartDataCenter (ruwe) data voor de verwerking in systemen.
  • Informatie: wij leveren bewerkte data die direct bruikbaar is voor bijvoorbeeld rapportages en Dashboards. Ook ontwikkelen wij een regionaal dataplatform.
  • Advies: onze data-adviseurs helpen de collega's in de Drechtsteden graag met advies over het vinden en het gebruiken van data en het verkrijgen van inzicht uit data.

Binnenkort meer

Op korte termijn publiceren wij hier meer over het SmartDataCenter en onze diensten en producten. Wil je daar niet op wachten en heb je vragen over onze diensten en producten? Neem dan gerust contact met ons op!